Skip to content
  • LAPIN TIHEÄSYISEN ARVOPUUN JALOSTUSTA

Vaaran Metsä Oy ostaa kaiken puun Pohjois - Suomen Lapista, 150km säteellä tuotantolaitoksestamme omana hankintana ja toimituspuuna. Pitkäaikainen yhteistyö tuntemiemme puuntoimittajien ja asiakkaiden kanssa takaa luotettavan puunsaannin. Puunhankintamme perustuu kestävänkehityksen ja luonnon monimuotoisuuden kunnioittamiseen. Toimintamme on PEFC –sertifioitua.

Puunhankinnan lähtökohtana on sekä puun myyjää että ostajaa hyödyttävä pitkäjänteinen yhteistyö, jonka peruspilareita ovat ammattitaitoinen ostotoiminta ja hyvä korjuujälki. Osaava korjuuketju kuuntelee metsänomistajaa ja huolehtii hakkuiden yhteydessä metsän tulevaisuudesta taaten hyvät kasvuolosuhteet myös jatkossa. Ostamme tukkipuuta, pikkutukkia ja kuitupuuta. Tavoitteemme on saada tarkalla katkonnalla mahdollisimman suuri tukkiosuus.

Jokainen tukkipuu hyödynnetään tarkasti ja tehokkaasti. Koko tukki menee hyötykäyttöön ja siitä ei synny jätettä lainkaan. Hake menee sellun raaka-aineeksi, purusta ja kuoresta tehdään lämpöenergiaa. Käyttämällä rakennusmateriaalina uusiutuvia luonnonvaroja toimintamme on kestävällä pohjalla.

Ole yhteydessä hankintaesimiehiimme

Erkki Kallio erkki.kallio@veljeksetvaara.fi tai 040 7676 997. Puukauppa Tervola, puukauppa Rovaniemi,  puukauppa Ranua, puukauppa Pello,

Sauli Kaltakari sauli.kaltakari@veljeksetvaara.fi 050 385 1286, puukauppa Tornio, puukauppa Kemi, puukauppa Keminmaa, puukauppa Simo , puukauppa II, puukauppa Ylitornio

Päivi Vaara paivi.vaara@veljeksetvaara.fi 040 551 6051. Kuljetukset, hakkuiden aikataulutukset, korjuun ja kuljetuksen ohjaus.