Skip to content
värivalmis ulkoverhouslauta
Myynti:
 
Marko Pursiainen
Myynti- ja vientipäällikkö
Puh +358 40 775 7824
 
Jukka Vaara
Myyntijohtaja
puh. +358 40 913 7269
 
Petri Vaara
Yritysmyynti
Puh. +358 40 585 4930
 
Vaara-tuotteiden jälleenmyyjät löydät täältä

Vaaran Värivalmis™

Vaaran Värivalmis™ ulkoverhouslauta on esteettinen sekä kestävä valinta rakennuksesi julkisivumateriaaliksi. Teollisesti suoritettava maalaus takaa tuotteen tasalaatuisuuden sekä sen, että maalia on levitetty oikea määrä jokaisessa työvaiheessa. Valmiiksi maalattu ulkoverhouslauta helpottaa merkittävästi myös urakkaasi rakennustyömaalla, sillä työmaalla suoritettava maalaaminen rajoittuu ainoastaan naulankantojen paikkamaalaukseen. Jos vielä valitset piilonaulatun ulkoverhouslaudan, jossa naulankannat jäävät piiloon pontin alle, ei sinun tarvitse suorittaa edes tätä vaihetta. 

Valmiiksi maalattu Vaaran Värivalmis™ ulkoverhouslauta käsitellään kolmella teollisella maalikerroksella; ensimmäiseksi puuvalmiin tuotteen pintaan tehdään yksi pohjamaalauskerros, jonka päälle maalataan kaksi pintamaalauskerrosta kolmelle näkyvälle pinnalle maalitoimittajan ohjeiden mukaisesti. Sahalaitoksemme laadukkaat tehdastilat varmistavat vakioidut maalausolosuhteet, jotka ovat tae erinomaiselle työnjäljelle.

Teollisen pintamaalauksen hyödyt:

  • Takaa tasalaatuisen lopputuloksen, koska puun kosteus ja maalausolosuhteet ovat aina vakiot
  • Loppukäsittelyiden ansiosta paneelit kestävät paremmin ulkoiset rasitukset
  • Suojaa puuta kosteudelta ja auringonvalolta
  • Valmiiksi tehty pintamaalaus vähentää rakennuksella tehtävien töiden määrää
  • Kustannustehokkuus

Vaaran Värivalmis™ ulkoverhouslauta mahdollistaa piilonaulauksena tapahtuvan asennuksen. Piilonaulattu ulkoverhouslauta on suunniteltu niin, että naulausrivit jäävät piiloon ja naulankantoja ei jää näin ollen näkyviin. Piilonaulauksen ansiosta työmaalla säästyy myös aikaa sekä kustannuksia, sillä Vaaran Värivalmis™ piilonaulattu seinä on heti valmis eikä paikkamaalausta tarvitse enää suorittaa.

Kiinnostuitko Vaaran Värivalmis ulkoverhouslaudasta? Ota yhteyttä myyjimme.

Käytämme pohjamaalauksessa Teknoksen teollisen pintakäsittelyn tuotteita. Lataa jatkokäsittelyohjeet alla olevista linkeistä:

Valmiiksi maalattu ulkoverhous

» Lataa Käsittely-yhdistelmät ulkoverhouksille –pdf

» Ulkoverhouslautojen huoltomaalausohje

» Vaaran Värivalmis piilonaulatun ulkoverhouksen asennusvideo